U kunt zich ook aansluiten bij de Haaksbergse Motorclub. Welke voordelen heeft dat voor u?

Op de eerste plaats sluit u zich aan bij een gezellige groep mensen die de zelfde hobby hebben als u, namelijk motorrijden. U kunt ervaringen uitwisselen of vragen stellen over het motorrijden of bijvoorbeeld het onderhoud van uw motor. Daarnaast ontvangt u alle routes enkele dagen voordat de route gereden wordt per e-mail.

U gaat geen verplichting aan! Als u een keer geen tijd heeft, of het slecht weer is, kunt u de ontvangen route op een ander tijdstip rijden. De contributie bedraagt 25 euro per jaar. Eventueel kunt u uw lidmaatschap eenvoudig weer opzeggen door een e-mail te sturen naar info@haaksbergsemotorclub.nl

U kunt zich aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen. De velden gemarkeerd met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen.