Wat willen we bereiken met de HMC Toer Competitie?

Het stimuleren van leden om aanwezig te zijn op evenementen door en voor de HMC georganiseerd.

Wat bedoelen we hiermee, is er een toertocht of een ander evenement dat door de HMC georganiseerd wordt en je bent hierbij aanwezig* dan kun je hier punten mee verdienen voor de HMC Toer Competitie.

Die gene die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft verzameld is HMC Toer Competitie toer kampioen.

De huldiging van de toer kampioen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie aan het begin van het daaropvolgende toer seizoen.

Voor de precieze voorwaarden zie regels HMC Toer Competitie

*) zie ook regelement HMC Toer Competitie

Regelement HMC Toer Competitie

• Deelname aan deze toer competitie is alleen mogelijk voor HMC leden
  • Je vergaart alleen punten door tijdens de evenementen je zelf in te schrijven middels je naam en handtekening te plaatsen op de speciaal daarvoor aanwezige lijst.
  • Halverwege het toer seizoen wordt via de website een tussen stand gepubliceerd. Hier worden de 10 leden met de meeste punten weergegeven.  Zie ook tussenstand.
  • Bij een gelijke stand in de puntentelling aan het einde van het seizoen wordt die positie in de eindklassering gedeeld. De daarbij behorende prijs wordt dan ook aan beide uitgekeerd. De eerst volgende positie wordt dan overgeslagen. voorbeeld: bij 2 personen gedeelde 1e plaats volgt geen 2e plaats, wel weer een derde plaats. Dit vervolgt ook zo bij andere posities in de eindstand.
  • De eerste 3 posities in het eindklassement ontvangen een prijs. Deze prijs wordt bekend gemaakt tijdens de huldiging van de toer kampioenen.